Nova temporada del ’19×19′, programa del Consell

28 d'octubre de 2011

El dilluns 31 d'octubre arrencarà una nova temporada del programa informatiu del Consell Comarcal del Ripollès, el 19×19, a Televisió del Ripollès. A partir d'ara, el programa s'emetrà l'últim dilluns de mes a les 22.30h i serà presentat per Josep Terrades.

L'objectiu del programa és informar i difondre la tasca de servei al ciutadà i als ajuntaments que fa el Consell Comarcal del Ripollès. Per fer-ho constarà de tres parts diferenciades: un primer bloc de notícies que permetrà veure que el Consell Comarcal i els ens en què participa són uns dels actors importants de l’actualitat del Ripollès, un segon bloc on el president del Consell Comarcal parlarà d’un dels serveis de la institució (amb imatges que el mostrin) i un tercer bloc que permetrà conèixer l’estructura de la institució a través d’una entrevista amb un conseller comarcal des del poble on és regidor/alcalde.

En el primer programa de la nova temporada hi haurà el contingut següent:

– Bloc de notícies (2n Enkomarca't, partipació a la jornada de reactivació econòmica de la UIER, reunió de presidents dels consells comarcals gironins i la Diputació de Girona, visita de la coordinadora territorial de l'Institut Català de les Dones i actualitat al voltant de l'Associació Leader i de l'Àrea de Turisme del Consorci Ripollès Desenvolupament)

Explicació del servei de transport escolar per part del president del Consell Comarcal del Ripollès

Entrevista amb Imma Constans, alcaldessa de Queralbs, vicepresidenta primera del Consell i consellera de l'Àrea de Serveis Personals.

El programa es repetirà el dimarts a les 13.30h i el diumenge a les 15.30h.

Un cop difós, penjarem el programa a l'apartat del 19×19 de la pàgina web.

Compartiu-ho amb: