La visita de les Escoles de Pastors de l’Estat al Ripollès a TV3

Portada » Notícies » Noticies » La visita de les Escoles de Pastors de l’Estat al Ripollès a TV3

La visita de les Escoles de Pastors de l’Estat al Ripollès a TV3

Publicat el

El Telenotícies ComarquesGirona del 25 d'octubre de 2011 (min. 1,55") es va fer ressò de la visita de les Escoles de Pastors de l'Estat Espanyol al Ripollès en el marc d'un projecte de cooperació per intercanviar experiències entre territoris. I ho va fer aprofitant una de les visites tècniques que va fer el grup a l'empresa campdevanolenca Pirinat. Més informació: Les Escoles de Pastors de l'Estat intercanvien experiències al Ripollès per dignificar la professió

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page