Surt la convocatòria dels ajuts Leader 2011

2 de novembre de 2011

Aquest dilluns 31 d'octubre es va publicar al DOGC l'ordre corresponent als ajuts Leader per l'anualitat 2011. És l'ordre AAM/283/2011 per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts per a la diversificació econòmica de les zones rurals del programa Leader de Catalunya. Hi ha 30 dies per fer les sol·licituds corresponents. Per consultar la convocatòria i la documentació necessàries i saber si el vostre projecte és elegible, consulteu la pàgina web de l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, www.ripollesgesbisaura.org, on trobareu també el contacte de les oficines des d'on els tècnics us podran ajudar amb la tramitació de l'ajut.

Aquests ajuts van adreçats a tota persona o empresa que vulgui fer una inversió en els municipis del Ripollès, la Vall del Ges, Orís i Bisaura (amb excepció de Torelló). Les inversions, dirigides a PIMEs i microempreses del sector agroalimentari o turístic i a les microempreses de qualsevol sector (comerços inclosos), podran optar a obtenir el finançament Leader, que pot arribar fins al 40% del total d'inversió que s'adigui a les condicions que marca la convocatòria.

Per a més informació i ajut per enfocar, donar format i tramitar la proposta: leader@ripollesgesbisaura.org

També podeu consultar l'article Xerrades per donar a conèixer els ajuts Leader 2011

Compartiu-ho amb: