Millores a l’edifici Modest Sayós de Ripoll, seu de les escoles d’adults i de música del Ripollès

3 de novembre de 2011

Els alumnes del Centre d’Autoformació del Ripollès (escola d’adults) ja estan fent les classes del nou curs, 2011-2012, a l’espai situat a la tercera planta de l’edifici Modest Sayós de Ripoll (C/ les Vinyes, 1), al costat de l’escola dels Salesians. El curs s’ha pogut començar amb normalitat i enguany seran 250 les persones que passaran per les aules del Centre.

Les obres d’adequació d’aquesta planta d’uns 750 m2, on també hi ha lloc pels prop de 200 alumnes de l’Escola Oficial d’Idiomes de Ripoll, s’han finançat en major part des del Consell Comarcal del Ripollès i han tingut un cost de 214.700 euros.

A la imatge petita de dalt a l'esquerra, biblioteca. A sobre, una classe i, a sota, la sala de professors del Centre d'Autoformació del Ripollès

 

Millores a l’Escola Comarcal de Música del Ripollès

Els alumnes de la seu de Ripoll de l’Escola Comarcal de Música, ubicada a la segona planta de l’edifici, també han iniciat el curs en unes instal·lacions millorades. A través del Consell Comarcal del Ripollès s’ha pogut, entre d’altres, pintar el centre, reforçar l’aïllament dels bucs on es fan les classes d’instruments, fer un nou buc aïllat per als grups instrumentals, posar bigues ignífugues, instal·lar radiadors nous i habilitar un espai per fer deures perquè l’aprofitin els alumnes que tenen un temps lliure entre classe i classe.

 

Nou buc per a grups instrumentals, nova zona per fer deures i, a sota, classe de llenguatge musical (s'aprecia la pintura i el radiador nous)

Instal·lació de la caldera de biomassa

Les obres d’adequació de l’edifici no acaben aquí, ja que des del juliol passat s’està treballant per a la instal·lació de la caldera de biomassa que ha d’escalfar les tres plantes de l’edifici (a la primera hi ha ubicada la llar d’infants Petit Avet) i la sitja que l’ha d’encabir. Unes obres que s’espera que s’acabin a finals d’any i que s’han impulsat i finançat en bona part a través del Consell Comarcal amb una inversió de 244.700 euros.

Vista del passadís de la seu de Ripoll de Escola Comarcal de Música del Ripollès

 

Signatura del conveni de cessió d’ús

Per formalitzar l’ús de la segona i tercera plantes d’aquest edifici, on s’ubiquen l’Escola Comarcal de Música i el Centre d’Autoformació del Ripollès, es va signar un conveni, a principis d’octubre, entre l’Ajuntament de Ripoll, el Consell Comarcal del Ripollès i la Societat Francesc de Sales. Un document que recull les obres d’adequació realitzades per encabir tots aquests serveis educatius.

 

Més informació:

Vídeo de la notícia emès al Comarca Informatiu de Televisió del Ripollès el 8 de novembre de 2011

Compartiu-ho amb: