Itinerànnia presenta nou material promocional a la fira Trek and Walk de l’Hospitalet

11 de novembre de 2011

Des d'avui divendres 11 de novembre fins al diumenge 13, l'Àrea de Turisme del Consorci Ripollès Desenvolupament participa al saló de senderisme Trek and Walk, que es fa al centre d'activitats de La Farga de l'Hospitalet de Llobregat. El Ripollès hi presenta el nou portal web (www.itinerannia.net) i el nou díptic de la xarxa de senders Itinnerànnia, que creua el ripollès, la Garrotxa i l'Alt Empordà.

El producte hi és present en un estand compartit amb el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la xarxa de senders del Baix Empordà. Allà els visitants tenen l'oportunitat de conèixer la nova plataforma web gràcies als ordinadors disponibles per consultar-la. Un nou web amb continguts molt interessants per als amants del senderisme, amb propostes d'itineraris, paquets turístics i una eina molt innovadora que permet a cada usuari crear rutes a la seva mida, amb la descripció de tots els punts turístics que trobarà al llarg del camí i amb la possibilitat de baixar-se el track per al GPS.

També es proporciona al visitant el nou díptic de la xarxa de senders, que ha recuperat i senyalitzat 2.500 quilòmetres de camins històrics entre les comarques del Ripollès, la Garrotxa i l'Alt Empordà, i es poden comprar mapes de la xarxa de senders de cada comarca, editats conjuntament amb l'editorial Alpina.

Newsturisme de novembre de 2011

La participació en aquesta fira és una de les informacions que apareix en la segona edició del butlletí electrònic Newsturisme enviat des de l'Àrea de Turisme del Consorci Ripollès Desenvolupament als agents que formen el sector turístic de la comarca, així com a institucions, entitats i particulars interessats.

El segon número també parla de la nova convocatòria dels ajuts Leader 2011, del primer blogtrip de salut, bellesa i benestar que passarà per la comarca i sobre altres accions promocionals on participarà el Ripollès. Finalment, també inclou una entrevista a Jaume Vila i Jordi Cutrina de l'empresa Guies de Muntanya Nordsud.

 

Més informació: nota de premsa del Consorci Ripollès Desenvolupament

Compartiu-ho amb: