L’Hospital Comarcal del Ripollès amb la Marató de TV3

17 de novembre de 2011

L'Hospital de Campdevànol encetarà aquest dissabte, 19 de novembre, els actes organitzats per col·laborar amb la Marató de TV3 d'enguany, dedicada a la regeneració i trasplantaments d'òrgans i teixits. Uns actes que giren entorn a un parxís solidari, que es jugarà a diverses poblacions de la comarca (amb un preu d'inscripció de 5 euros per parella) amb una partida final el 4 de desembre a Campdevànol. Uns actes en els quals col·labora el Consell Comarcal del Ripollès.

Aquest proper dissabte es donarà el tret de sortida als actes amb una sessió informativa sobre la donació de còrnies, el tipus de trasplantament que més es fa al centre sanitari campdevanolenc, a càrrec del coordinador del Banc d'Ulls, el Sr. Xavier Albuixech. Una xerrada en la qual hi participaran un donant i un receptor de còrnies i que començarà a les 7 de la tarda a la sala gran del Centre Cívic la Confiança de Campdevànol.

A continuació es farà la presentació del primer segell dedicat a la Marató i de dos punts de llibre il·lustrats amb dibuixos de la ninotaire Pilarín Bayés, que també serà present en l'acte. Aquest material es posarà a la venda per tal de poder donar tots els diners recaptats al projecte solidari impulsat per la Televisió de Catalunya.

El delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, el president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, així com altres alcaldes del Ripollès seran presents en l'acte de dissabte i faran una partida inaugural i simbòlica del parxís solidari que a partir d'aquest dia voltarà per diferents poblacions.

Veure cartell de la jornada

Compartiu-ho amb: