Nou curs de monitors de lleure intensiu durant les vacances de Nadal

22 de novembre de 2011

El Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès tanca l'oferta formativa de l'any amb l'organització d'un nou curs de monitors i monitores de lleure infantil i juvenil. Es tracta d'un curs de 275 hores intensiu que es farà durant les vacances de Nadal i Reis 2011-2012. El dimecres 23 de novembre comença el període d'inscripció. Les sessions teòriques tindran lloc als annexos de la biblioteca Lamert Mata de Ripoll.

Les 275 hores del curs, que un preu de 195 euros, es distribueixen en 100 hores de formació teòrico-pràctica, 150 de pràctiques en una activitat d'educació en el lleure a concretar i 25 hores de treball personal en forma de memòria de pràctiques. Les dates de les sessions teòriques són:

18, 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2011

2, 3, 4 i 14 de gener de 2012

I l'horari és de 9 a 14h i de 15.30 a 20.30h.

Per accedir al curs i fer la matrícula cal tenir 18 anys complerts. El títol de monitor és reconegut amb crèdits de lliure elecció a la UB, UAB, UDL, URV, i UVic (en aquesta darrera universitat, només per a estudiants de Facultat d'Educació). El curs va a càrrec de la Fundació Pere Tarrés i és reconegut per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. Un cop superat el procés formatiu s'obté el diploma i el carnet de monitor/a d'activitats de lleure infantil i juvenil, avui en dia imprescindible per treballar amb tot el que tingui a veure amb activitats juvenils amb menors, com poden ser casals d’estiu, esplais, colònies, campaments, etc.

Les inscripcions es poden fer al Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès (dilluns a divendres de 8 a 15h i tardes de dilluns i dimarts de 16 a 18.30h amb cita prèvia). També es pot trucar al 972 70 32 11 o enviar un correu a joventut@ripolles.cat.

 

Consulteu el cartell del curs

Compartiu-ho amb: