La gestió de residus de la comarca al 19×19 de novembre

28 de novembre de 2011

Avui 28 de novembre, últim dilluns de mes, Televisió del Ripollès emet a les 22.30h el 19×19, el programa informatiu del Consell Comarcal del Ripollès. Continuant la línia encetada en el darrer programa, l'espai constarà de tres blocs: un primer apartat de resum informatiu del mes, un segon apartat d'explicació d'un servei amb el president del Consell Comarcal, en aquest cas la gestió de residus i les deixalleries, i un tercer apartat que aquest mes es farà ressò del dia internacional contra la violència de gènere.

El primer bloc informatiu del programa farà un repàs de les notícies següents:

-Millores a la 2a i 3a planta de l'edifici Modest Sayós de Ripoll, seu del Centre d'Autoformació del Ripollès i l'Escola Comarcal de Música.

-Cessió del fons documental de Gonçal Cutrina a l'Arxiu Comarcal del Ripollès.

-Dinàmiques del Servei de Joventut del Ripollès als centres de secundària de la comarca i organització d'un nou curs de monitors de lleure.

-Inici de la 2a edició del curs de Gestió i maneig per a emprenedors del sector oví al Castell de Montesquiu.

-Accions de l'Àrea de Turisme del Consorci Ripollès Desenvolupament: promoció d'Itinerànnia (nous web i díptic) i participació en el VIII Workshop Pirineus.

En el segon bloc del programa, destinat a explicar un dels serveis comarcals, el president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, ens explicarà com funciona la gestió de residus i les deixalleries al Ripollès des de la deixalleria de Sant Joan de les Abadesses.

Finalment, el tercer bloc del programa es farà ressò de les paraules de la tècnica responsable del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consorci de Benestar Social del Ripollès, Alícia Mesas, al voltant de la violència de gènere a la comarca, en motiu del dia internacional per lluitar-hi en contra, que va tenir lloc el 25 de novembre passat.

 

Els dies i hores d'emissió del programa són els següents:

Dilluns 28 de novembre a les 22.30h

Dimarts 29 de novembre a les 13.30h

Diumenge 3 de desembre a les 15.30h

 

Properament es podrà visualitzar des de l'apartat del 19×19 del web.

 

 

 

Compartiu-ho amb: