El Ripollès, protagonista del GR del 33 d’aquest divendres

2 de desembre de 2011

Aquesta nit el Canal 33 emetrà el segon programa del GR dedicat a la comarca del Ripollès. GR (Gran Recorregut) és un programa de descoberta que viu en primera persona la Catalunya rural i més desconeguda amb un total de 26 capítols. En el capítol d'avui, dedicat íntegrament a la comarca, es podran veure propostes com la Vall de Núria, la Festa de la Llana i Casament a Pagès de Ripoll, el Castell de Mataplana amb el Comte Arnau, un àpat a la Fonda Xesc de Gombrènentre d'altres.

En el passat capítol GR P9, emès el 25 de novembre, a cavall entre la Garrotxa i el Ripollès (Vall de Camprodon), es va poder veure en David Roca de la casa rural Mas el Sunyer de Beget cuinant un estofat amb poltre, trumfes de la Vall de Camprodon i cama-secs. També es va conèixer el conreu de la trumfa al Mas Sayol, a Vilallonga de Ter, i es va fer una ruta amb diligència a l'Hípic de Llanars, entre d'altres propostes.

El capítol d'avui s'emet a les 21:40h, amb tres reemissions més pel mateix canal 33: divendres a la matinada, dissabte a les 12:30h i dilluns a les 18:15h. Com tots els programes, un cop emessos, es penjen a TV3 a la carta: www.tv3.cat/gr.

Gravació de la Festa de la Llana i Casament a Pagès de Ripoll, el maig passat

 

El Consorci Ripollès Desenvolupament, com a ens de promoció turística del Ripollès ha fet diverses propostes a la productora ajudant a l'edició del guió d'aquests dos capítols, per promocionar turísticament tota la comarca.

 

Més informació: El Ripollès, protagonista del 'GR' del Canal 33 (quan es va fer la gravació)

Nota de premsa del Consorci Ripollès Desenvolupament

Compartiu-ho amb: