Galetes Camprodon amb el Pacte per al celíac i el diabètic

5 de desembre de 2011

Segons informa l'Agència Catalana del Consum a través de la seva pàgina web, Galetes Camprodon SA i la Generalitat han signat una una addenda del "Pacte per al celíac i el diabètic" per a la millora de l'etiquetatge dels productes. L'empresa s'ha fet partícip del "Pacte" mitjançant l'Agència Catalana de Consum, col·laborant en la millora de l'etiquetatge dels productes alimentaris d'utilitat per a persones celíaques i diabètiques.

Birba és una marca de galetes creada el 1910, que es manté fidel als orígens. Una imatge de tradició artesana, que es transmet en tot el que fa. Amb aquesta signatura, Galetes Camprodon SA, igual que han fet les empreses de distribució alimentària que ja han signat el "Pacte", es compromet a incloure el model d'etiqueta registrat per la Generalitat, que indica si la composició nutricional dels productes alimentaris conté la informació bàsica que necessiten els diabètics i adverteix si l'aliment conté gluten, una proteïna que no toleren els celíacs.

 

Compartiu-ho amb: