El Consell Comarcal es queixarà per la manca d’informació en el tall de Collabós

12 de desembre de 2011

El president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, ha expressat aquest matí als mitjans de comunicació comarcals el seu malestar per les conseqüències del tall als túnels de Collabós, a la N-260, que s'ha iniciat avui per obres de millora per part del Ministeri de Foment. Rovira agraeix que es continuï invertint en el territori, en aquest cas, per millorar la seguretat del túnel amb la instal·lació d'un sistema de detecció d'incendis, però lamenta que no s'hagi informat degudament a totes les administracions i als usuaris, "i més tractant-se d'una via de comunicació tan important entre comarques".

El talls es faran cada matí d'aquesta setmana, del 12 al 16 de desembre, de les 7 del matí a les 3 del migdia. "Són talls fets en unes hores de molta afluència de trànsit i que no permeten l'alternança de vehicles per la mateixa via. Això vol dir que s'ha d'anar per vies alternatives que no han estat suficientment indicades", afegeix Rovira. Per aquest motiu des del Consell Comarcal del Ripollès s'enviarà una carta formal al Ministeri de Foment perquè, davant d'una obra com aquesta, s'avisi amb antel·lació suficient al territori (ajuntaments i institucions que se'n puguin fer ressò i alertar la població afectada) i es posi la senyalització adequada des de tots els punts.

Compartiu-ho amb: