Concerts de Nadal de l’Escola Comarcal de Música

20 de desembre de 2011

Aquesta setmana els alumnes de l’Escola Comarcal de Música del Ripollès seran els protagonistes dels tradicionals concerts de Nadal, on podran demostrar els coneixements adquirits des de principi de curs. Enguany es faran en dos municipis, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses.

El concert de Nadal de les seus de Camprodon i Sant Joan de les Abadesses tindrà lloc en aquesta darrera població, al Palau de l’Abadia. Serà el dimecres 21 de desembre a les 7 de la tarda. Els alumnes de Camprodon tindran el transport gratuït fins a Sant Joan.

El concert de Nadal a Ripoll es farà dijous 22 de desembre, a les 6 de la tarda, a la seu de l’escola (C/ Les vinyes 1, Ripoll).

Per a més informació es pot contactar amb l’Escola Comarcal de Música Ripollès per telèfon al 972 700 638 els dimarts, dimecres i dijous de 4 a 8 de la tarda o enviar un correu a escolamusica@ripolles.cat.

Compartiu-ho amb: