El Refugi d’Animals del Ripollès a l’últim 19×19 de l’any

27 de desembre de 2011

L'explicació del servei del Refugi d'Animals del Ripollès és un dels continguts que es podrà veure aquesta nit (22.30h) en el programa informatiu del Consell Comarcal del Ripollès, el 19×19, que mensualment emet Televisió del Ripollès. L'explicarà el president de l'ens, Miquel Rovira. L'espai també comptarà amb una entrevista amb la consellera comarcal Montse Portabella.

El 19×19 s'emet l'últim dilluns de mes però, aquest desembre, s'ha traslladat al dimarts dia 27 perquè ahir, dia de Sant Esteve, era festiu. El programa es repetirà demà dimecres a les 13.30h i el dissabte 31 de desembre a les 21.00h i tindrà el contingut següent:

  • Bloc de notícies (projecte de voluntariat "Tots movem el Ripollès" del Consorci de Benestar Social, recomanacions per fer les compres nadalenques de l'Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor, manifest del Consell Comarcal i del Consell d'Alcaldes sobre el tall del túnel de Collabós per part del Ministeri de Foment, presentació de l'estudi de migracions de la joventut al Ripollès del projecte ODISSEU i presentació del nou espai web del Consorci de Benestar Social del Ripollès).
  • Entrevista amb el president del Consell Comarcal del Ripollès sobre el servei del Refugi d'Animals del Ripollès.
  • Entrevista amb la consellera comarcal coordinadora d'Ensenyament i Joventut, Montse Portabella.
  • Vídeo musical amb una de les actuacions gravades durant el concert de Nadal dels alumnes de Ripoll de l'Escola Comarcal de Música el dia 22 de desembre.

Un cop emès, el programa es podrà recuperar des de l'apartat del 19×19 d'aquesta pàgina web.

Compartiu-ho amb: