El Leader reconeix els promotors que han implantat polítiques de Responsabilitat Social Empresarial (RSE)

29 de desembre de 2011

Ahir a la tarda l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura va fer el lliurament de diplomes a les empreses que han implantat un pla de millora i/o que han elaborat la seva primera memòria de sostenibilitat d’acord amb els compromisos de Responsabilitat Social i Empresarial del Codi de Gestió Sostenible, en el marc la convocatòria d’ajuts Leader 2010.

L’acte volia ser un reconeixement a l’esforç d’aquests promotors que han implantat la Responsabilitat Social en la seva estratègia empresarial com a eina de competitivitat i desenvolupament sostenible, la majoria del Ripollès. Per una banda, es va lliurar el diploma a les vuit empreses que han elaborat la seva primera memòria de sostenibilitat en el marc del pojecte Innovadors PIN-111-2010. Són:

Web 3.0 TV, SL

Hotel Els Caçadors de Ribes de Freser

CDR Portavella, SCP

Productes i Serveis de La Vall, SCCL

Aula d’Hostaleria del Ripollès

Talp Investigacions Geotècniques, SL

Agrària de Torelló, SCCL

Fundació privada MAP

D’altra banda, també es van reconèixer les cinc empreses que han implantat un programa de millora de la seva organització, en el marc de la convocatòria 2010 del programa d’ajuts per a la diversificació econòmica de les zones rurals del programa Leader de Catalunya (2007-2013). Són :

Hotel Els Caçadors de Ribes

Web 3.0 TV, SL (valldecamprodontv)

Casa de Colònies– El Molí de la Riera

Formatgeria Roura Soler, SC

Disseny i Solucions NTIC, SL (crea.cat)

L’acte, encapçalat per Miquel Rovira com a president de l’Associació Leader, va comptar també amb una xerrada a càrrec del tècnic en Gestió Econòmica Manolo Sánchez, que va parlar sobre la responsabilitat social a les empreses en temps de crisi.

Compartiu-ho amb: