Juan B. Cruz, al capdavant del Consell Esportiu del Ripollès

30 de desembre de 2011

El Consell Esportiu del Ripollès ha renovat els membres de la seva Comissió Directiva per al període 2011-2015 en una assemblea extraordinària que va tenir lloc a meitat d'aquest mes de desembre. El nou president és Juan Bautista Cruz i Aznar, regidor de l'Ajuntament de Gombrèn i conseller comarcal d'Esports. L'acompanyen Raimon Amaro (Escola Pirineu de Campdevànol) i Miquel Carlon (Hoquei Club Ripoll) a les vicepresidències primera i segona respectivament, i Montse Portabella, regidora de l'Ajuntament de Campdevànol i consellera comarcal, com a secretària.

Els vocals que completen la nova Comissió són Miquel Rovira, Àngel Ferrer, Eudald Rabaseda i Aleix Busquets. El Consell Esportiu del Ripollès és una entitat esportiva privada sense afany de lucre que com a objectiu el foment, la promoció i l'organització de l'esport en edat escolar dins dels municipis del Ripollès. una vinculació estreta amb el Consell Comarcal del Ripollès, amb el qual col·labora amb l'organització d'algunes activitats. Es regeix per una Assemblea General formada per entitats esportives, centres escolars i institucions públiques del Ripollès; una Comissió Directiva i el President.

 

La natació escolar o les trobades esportives escolars anuals són algunes de les activitats en què col·laboren Consell Esportiu i Consell Comarcal

Juan B. Cruz ha destacat que, de cara al mandat que ara comença, el Consell Esportiu continuarà apostant pel manteniment de les activitats escolars que ja s'han anat fent durant els anteriors anys, malgrat les retallades i el context econòmic desfavorable. Exemples en són els Jocs Esportius Escolars o l'organització d'activitats comarcals com competicions escolars de cross i atletisme. També es continuarà reforçant l'esport base i la implicació en organitzacions esportives més generals.

Compartiu-ho amb: