Surt la convocatòria d’ajuts per rehabilitar finestres, exteriors i cobertes d’habitatges

9 de gener de 2012

L'Oficina Local d'Habitatge (OHL) del Ripollès, amb seu al Consell Comarcal, informa que s'ha publicat al DOGC la convocatòria d'ajuts a la rehabilitació energètica de l'envolupant tèrmica d'edificis d'ús residencial i d'habitatges del Pla per al dret a l'habitatge 2009-2012, per a l'any 2012. El termini per presentar sol·licituds va començar el 2 de gener passat i finalitzarà el proper 31 de gener de 2012. Es tracta d'ajuts que afecten a la rehabilitació de finestres, aïllament de parets exteriors i cobertes.

Per ampliar informació, els interessats es poden adreçar a l'OHL del Ripollès (concertar cita prèvia trucant al telèfon 972 703 211 o enviar un correu electrònic a oficinalocalhabitatge@ripolles.cat). Més informació sobre la convocatòria aquí.

Compartiu-ho amb: