Segon mòdul del curs per a emprenedors de l’oví

13 de gener de 2012

La setmana que ve començarà el segon mòdul, dedicat a reproducció i genètica, del curs de Gestió i maneig per a emprenedors del sector oví, organitzat pel Consorci Ripollès Desenvolupament i l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, entre d'altres

Un segon mòdul de 30 hores que s'ofereix poc després d'acabar-se el primer, el 15 de desembre passat, dedicat a l'alimentació, amb la participació de 12 alumnes, la majoria joves emprenedors del sector oví.

Una de les classes del primer mòdul del curs, dedicat a l'alimentació, que va tenir lloc el novembre passat

El segon mòdul es farà els dijous dels mesos de gener i febrer, amb inici el proper dia 19 i final el proper 23 de febrer. 6 sessions durant les quals es combinaran teoria, pràctica i visites tècniques. Un cop més les classes es faran al Castell de Montesquiu. Consulteu el programa aquí.

 

Compartiu-ho amb: