Demà s’inicia el tall de Collabós per unes obres que podrien allargar-se dos dies més

30 de gener de 2012

Recordem la informació sobre el tall per obres al túnel de Collabós (N-260) afegint una informació d’última hora. En un comunicat enviat per la Unitat de Carreteres de Girona, inclouen els dies 13 i 14 de febrer com a reserva per si no acabessin les obres dins els 7 dies previstos: 31 de gener i 1, 2, 6, 7, 8 i 9 de febrer. Per tant, podria ser que el tall també es produís aquests dos dies. Això però, no ho sabrem fins que no estiguin enmig de les obres.

Tot i  que alguna senyalització del territori parla de talls des del 31 de gener al 14 de febrer, sense mencionar que el 13 i 14 no són segurs, segons la Unitat de Carreteres de Girona de la Subdelegació del Govern de l’Estat, en un principi, les obres només haurien d’afectar aquest 7 dies feiners amb talls que es produiran de les 7 del matí i fins a les 4 de la tarda. Recordem que les obres s’aturaran durant el divendres i el cap de setmana afectats, és a dir, els dies 3, 4 i 5 de febrer i que es donarà com a alternativa de pas la carretera de Capsacosta, la C-153.

 

 

Més informació: Foment reprendrà les obres de Collabós el 31 de gener

Compartiu-ho amb: