Habitatge amplia el termini per presentar sol·licituds als ajuts de rehabilitació dels exteriors d’edificis

Portada » Notícies » Noticies » Habitatge amplia el termini per presentar sol·licituds als ajuts de rehabilitació dels exteriors d’edificis

Habitatge amplia el termini per presentar sol·licituds als ajuts de rehabilitació dels exteriors d’edificis

Publicat el

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya ha ampliat fins a 29 de febrer (inclòs) el termini per presentar sol·licituds a la convocatòria d'ajuts a la rehabilitació energètica de l'envolupant tèrmica d'edificis d'ús residencial i d'habitatges del Pla per al dret a l'habitatge 2009-2012, per a l'any 2012. El període per presentar sol·licituds va començar el 2 de gener passat i havia de finalitzar avui, 31 de gener.

D'aquesta manera, els interessats disposaran de gairebé un mes més per optar a la convocatòria, destinada a donar ajuts per a la rehabilitació de finestres, aïllament de parets exteriors i cobertes.. Podeu consultar la resolució de l'ampliació del termini a l'apartat de l'Oficina Local d'Habitatge (OHL) del Ripollès.