Habitatge amplia el termini per presentar sol·licituds als ajuts de rehabilitació dels exteriors d’edificis

31 de gener de 2012

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya ha ampliat fins a 29 de febrer (inclòs) el termini per presentar sol·licituds a la convocatòria d'ajuts a la rehabilitació energètica de l'envolupant tèrmica d'edificis d'ús residencial i d'habitatges del Pla per al dret a l'habitatge 2009-2012, per a l'any 2012. El període per presentar sol·licituds va començar el 2 de gener passat i havia de finalitzar avui, 31 de gener.

D'aquesta manera, els interessats disposaran de gairebé un mes més per optar a la convocatòria, destinada a donar ajuts per a la rehabilitació de finestres, aïllament de parets exteriors i cobertes.. Podeu consultar la resolució de l'ampliació del termini a l'apartat de l'Oficina Local d'Habitatge (OHL) del Ripollès.

Compartiu-ho amb: