Mònica Bargalló deixa la direcció de l’Escola Comarcal de Música

31 de gener de 2012

Des d’aquest mes de gener, Mònica Bargalló ha deixat de ser la directora i la professora de cant de l’Escola Comarcal de Música del Ripollès per motius personals i professionals. A partir d’aquest mes i fins que no es decideixi qui la substituirà, assumeix les funcions de direcció l’actual cap d’estudis, Sílvia Garcia Lacal.

La soprano i professora superior de cant havia assumit la direcció del centre el novembre de 2009, en substitució del clarinetista Frederic Miralda, que va ser el director en els inicis del projecte comarcal, el curs 2005-2006, i durant els quatre primers cursos.

Actualment l’Escola Comarcal de Música del Ripoll compta amb uns 170 alumnes repartits en 4 seus: Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, Planoles i Camprodon.

La seu administrativa és a Ripoll i l’horari d’atenció al públic és els dimarts, dimecres i dijous de 4 a 8 de la tarda. S’hi pot contactar per telèfon a través del 972 700 638 o enviant un correu a escolamusica@ripolles.cat.

Compartiu-ho amb: