Un concurs sobre estalvi energètic sorteja una bicicleta elèctrica en el marc de l’Eureners3

1 de febrer de 2012

La comarca del Ripollès participa en el projecte de cooperació interterritorial Eureners3, Europa i Energia, a través de l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura. En el marc del projecte, s'ha engegat la primera edició del concurs "I tu, què fas per estalviar energia?", en què hi poden participar els ciutadans de tots els territoris implicats, sense límit d'edat, i que sorteja una bicicleta elèctrica plegable Q10 City valorada en 1.500 euros pel guanyador.

Per participar-hi, només cal entrar a la pàgina web www.eureners.com, buscar el bàner del concurs, entrar-hi i proposar mesures d'estalvi i eficiència energètica per posar o posades ja en marxa a casa o a la feina. El termini per presentar les propostes comença avui, 1 de febrer, i finalitzarà el dia 1 de juny.

Aquest concurs, d'àmbit estatal, té com a objectiu sensibilitzar i fomentar l'estalvi i l'eficiència energètica entre la població i, per tant, el respecte al medi ambient. Per prendre-hi part caldrà adjuntar la proposta escrita (màxim un full d'extensió) i es podran adjuntar fotografies i vídeos del funcionament de la proposta, de la qual es valorarà l'originalitat i la creativitat. Un jurat format per un soci de cada grup d'acció local participant del projecte escollirà les cinc millors propostes, que es penjaran a la pàgina oficial del projecte al Facebook (http://www.facebook.com/Eureners), i llavors s'obrirà una votació popular per escollir el guanyador del 8 al 15 de juny.

El guanyador es donarà a conèixer el 18 de juny i s'endurà la bicicleta plegable Q10 City de la firma navarresa Quipplan-Mobility.

 

Més informació: nota de premsa en castellà del concurs del projecte Eureners 3 a nivell estatal

Compartiu-ho amb: