El club de Turisme Natura Actiu es presenta al Ripollès

7 de febrer de 2012

El Consorci Ripollès Desenvolupament ha acollit aquest dimarts a la tarda la presentació del club de Turisme Natura Actiu, una iniciativa del Patronat de Turisme Costa Brava Girona que es va presentar a Girona el mes de desembre passat i que ara s’està presentant per comarques per tal de donar-se a conèixer i prendre forma

L’objectiu del club és ajudar a la comercialització dels productes turístics dels sector de les empreses d’activitats o d’allotjament que operen dins les comarques gironines.

El club serà una plataforma de col·laboració públicprivada que agruparà voluntàriament les empreses d’activitats de la demarcació, que tindrà un pla d’acció definit per taules sectorials creades entorn de diferents activitats (senderisme, cicloturisme, nàutica, neu…etc) i que comptarà amb un pressupost propi, amb finançament públic i privat, a través de les quotes de les empreses associades.

Una quinzena d’assistents s’han acostat a la presentació del club al Ripollès, que ha començat amb la benvinguda del conseller comarcal de Turisme, Josep Coma. Seguidament, els tècnics del Patronat han exposat algunes de les accions previstes per aquest any, com són la creació de taules de treball, d’una imatge gràfica, d’un nou catàleg de serveis, d’una pàgina web pròpia o d’una central de reserves. Enguany es compta amb un pressupost de 125.000 euros per executar les primeres accions.

Després de fer les presentacions per comarques i captar empreses de cada territori, el club previst començar a funcionar d’aquí a uns dos mesos amb la creació de taules sectorials o de treball itinerants.

La seva gestió s’afegirà a la dels altres clubs que ja porta el Patronat: el nàutic, el de golf i el de salut i bellesa. Un treball directe sobre els productes que funciona de manera paral·lela al treball amb les marques Costa Brava i Pirineu de Girona.

 

Més informació: nota de premsa en motiu de la presentació del club de Turisme Natura Actiu el dia 19 de desembre de 2011 a l'Auditori Josep Irla de la Generalitat a Girona

Compartiu-ho amb: