Tallada la circulació de trens entre Ripoll i Puigcerdà pel fort vent

7 de febrer de 2012

Segons informa la pàgina de Rodalies de Catalunya de Renfe, la circulació de trens entre Ripoll i Pugicerdà quedarà tallada aquest matí a partir de les 11 i fins a les 3 de la tarda per les condicions meteorològiques. Renfe justifica el tall com a mesura de seguretat i precaució davant les fortes ratxes de vent que estan afectant la comarca i ha establert un servei alternatiu per carretera.

Comunicat de la pàgina web www.gencat/rodalies:

En previsió segons alerta meteorològica de fortes ratxes de vent se suspèn la circulació de trens entre Ripoll i Puigcerdà entre les 11:00 i les 15:00 h, com a mesura de precaució i seguretat. S'estableix un servei alternatiu per carretera per cobrir el tram afectat. Trens afectats: Tren L'Hospitalet 09:25 – La Tor Carol 12:30 h. Trasbordará des de Ripoll. Tren L'Hospitalet 11:55 – La Tor Carol 15:00 h Trasbordarà des de Ripoll. Tren Ribes de Freser 11:09 h – L'Hospitalet 13:32 h. Aquest tren trasbordarà en autocar entre Ribes de Freser i Ripoll, i portarà els viatgers trasbordats fins a les seves destinacions. Aquest tren efectuarà la seva sortida de Ripoll a la seva hora (11:27 h) Tren La Tor Carol 11:15 – L'Hospitalet 14:14 h. Aquest tren trasbordarà en autocar entre Puigcerdà i Ripoll, i portarà els viatgers trasbordats fins a les seves destinacions. Aquest tren efectuarà la seva sortida de Ripoll a la seva hora (12:22 h). Tren La Tor Carol 13:45: – L'Hospitalet 16:51 h. Aquest tren trasbordarà en autocar entre Puigcerdà i Ripoll, i portarà els viatgers trasbordats fins a les seves destinacions. Aquest tren efectuarà la seva sortida de Ripoll a la seva hora (14:50 h).

Compartiu-ho amb: