Torna el Dijous Gras a Ripoll el proper 16 de febrer

8 de febrer de 2012

Un any més, l’Associació de Carnissers i Xarcuters del Ripollès i l’Associació d’Hostaleria del Ripollès organitzen el Dijous Gras a Ripoll. Serà el proper dijous 16 de febrer a la plaça Sant Eudald. El programa d’actes començarà a les 15.30h amb dues novetats: l’especejament d’un porc i un posterior taller d’elaboració de llangonissetes, on es vol que hi participin els més petits.

Seguidament es farà el tradicional berenar de dijous llarder. Unes activitats que aniran a càrrec de l’Associació de Carnissers i Xarcuters del Ripollès i que estaran acompanyades d’inflables per als més petits.

La jornada es clourà amb un sopar típic de dijous llarder, que tindrà lloc a partir de les 21h a l’Aula d’Hostaleria del Ripollès i que anirà a càrrec de l’Associació d’Hostaleria del Ripollès. Es tracta de la tercera edició d’aquest sopar, que constarà d’un menú amb plats típics per celebrar l’efemèride com canamillana amb cansalada, truita de dijous llarder amb alls tendres o secret de porc amb reducció de ratafia. El menú tindrà un preu de 20 euros. Per assistir-hi cal fer una reserva prèvia al telèfon 972 70 44 99 o al correu aula@ripollesdesenvolupament.com.

Col·laboren en l’organització del Dijous Gras d’enguany el Consorci Ripollès Desenvolupament, l’Aula d’Hostaleria del Ripollès, l’Ajuntament de Ripoll i l’Associació de Veïns Ripoll 60.

Compartiu-ho amb: