El tall de Collabós continuarà els dies 13 i 14 de febrer

10 de febrer de 2012

Finalment la Unitat de Carreteres de Girona ha decidit fer ús dels dos dies de reserva que tenia previstos per si les obres a la N-260, al túnel de Collabós, s'endarrerien. Això vol dir que el dilluns i el dimarts de la setmana que ve, els dies 13 i 14, es tornarà a tallar la circulació al túnel que uneix el Ripollès i la Garrotxa des de les 7 del matí a les 4 de la tarda. Els motius són l'endarreriment a causa del mal temps i la pròpia envergadura de l'obra. Recordem que les alternatives des del Ripollès són la carretera de Vallfogona de Ripollès o la de Capsacosta. Al llarg dels 7 dies que han durat les obres (31 de gener i 1, 2, 6, 7, 8 i 9 de febrer) no s'han registrat incidències. Més informació sobre el tall.

Compartiu-ho amb: