Rovira anuncia la visita de responsables de Salut per fer balanç del primer mig any de reorganització sanitària al Ripollès

10 de febrer de 2012

Aviat farà sis mesos de la implementació de la reorganització de l’atenció sanitària continuada a la comarca del Ripollès. Miquel Rovira, president del Consell Comarcal del Ripollès, anuncia que, per aquest motiu i després de mantenir converses amb el Departament de Salut, en les properes setmanes vindran al Ripollès el Delegat dels Serveis Territorials de Salut a Girona, Josep Trias, i el secretari d’Estratègia i Coordinació del Departament de Salut, Francesc Sancho, per donar dades i fer valoració sobre el territori.

Rovira vol recordar que s’ha anat vetllant per com ha anat el tot el procés i s’ha fet un seguiment dels casos atesos en coordinació amb el Departament. Les estadístiques que s’han anat veient, segons Rovira, no s’han apartat de les que hi havien abans de la reorganització. El president del Consell Comarcal insisteix en què caldria replantejar la supressió de la tercera ambulància, tot i que entén que la reducció respon a un moment d’excepcionalitat.

Rovira espera que aquest primer balanç es pugui fer durant el mes de març.

Compartiu-ho amb: