Risc moderat de nevades al Ripollès per demà

13 de febrer de 2012

L'última tramesa del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) informa de l'activació del Pla especial d'emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT) en fase de l'Alerta per la situació de risc alt per nevades. Se'n preveuen d'importants al vessant nord del Pirineu i poden arribar fins als 400 metres a l'extrem nord-est i, ocasionalment, fins als 200m. El Ripollès està marcada com a comarca amb risc moderat per nevades de cara a demà, dimarts 14 de febrer, de les 7 del matí a les 7 de la tarda. A partir d'aleshores els pronòstics indiquen ja un risc baix.

És per això que el Consell Comarcal del Ripollès manté activat el Pla d'assistència i suport en matèria de Protecció Civil (PAS) en fase d'alerta (llegiu: El Consell activa el PAS en fase d'alerta davant de possibles nevades i l'onada de fred) des del dia 1 de febrer passat i no el desactivarà fins que no ho facin els diferents plans especials activats des de la Generalitat.

Recordem a la població les informacions d'autoprotecció a prendre en cas de nevades que dóna la Generalitat de Catalunya.

Compartiu-ho amb: