Itinerànnia es promociona a la fira holandesa Fiets en Wandelbeurs

14 de febrer de 2012

Aquest cap de setmana Itinerànnia, la xarxa de senders que permet recórrer 2.500 quilòmetres entre les comarques del Ripollès, La Garrotxa i l'Alt Empordà, ha estat present a la Fiets en Wandelbeurs, la fira especialitzada de cicloturisme i senderisme d'Amsterdam que aquest any ha arribat a la seva vuitena edició.

El producte de senderisme hi ha estat present sota el paraigua de l'Agència Catalana de Turisme i ha compartit taulell amb el Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona i amb l'àrea de turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà.

Les demandes d’informació ateses han estat sobretot de públic final, que ha estat molt nombrós. Als interessats se'ls ha proporcionat informació de la xarxa de senders i del web www.itinerannia.net on poden trobar eines per preparar-se la seva pròpia ruta i informació de tots els camins de la xarxa de senders, així com propostes d’itineraris.

També se’ls ha pogut informar sobre propostes de paquets de diferents dies de durada a les comarques del Ripollès, la Garrotxa i l'Alt Empordà comercialitzades per agències de viatges d'aquestes tres comarques.

D’altra banda, també s’han iniciat contactes amb operadors turístics interessats a programar viatges de senderisme i pels quals, en els pròxims dies, es prepararan propostes específiques realitzades des d’Itinerànnia, conjuntament amb les tres entitats que promouen el projecte: Consorci Ripollès Desenvolupament, Turisme Garrotxa i Consell Comarcal de l'Alt Empordà/Alt Empordà Turisme.

Compartiu-ho amb: