Oberta la convocatòria del Pla Renova’t de Finestres

22 de febrer de 2012

L’Oficina Local d’Habitatge del Ripollès informa que està oberta la convocatòria per a l’any 2012 del Pla Renova’t de Finestres a Catalunya, de l'Institut Català d'Energia (ICAEN). Es tracta d'ajuts destinats a la substitució de finestres i altres obertures per d'altres més eficients. L'ajut també s'aplica a la incorporació o substitució de sistemes de protecció solar de la mateixa obertura.

El Pla Renova't de finestres i tancaments l'objectiu d'impulsar la substitució dels tancaments exteriors per tal de millorar l'eficiència energètica de les llars catalanes i reduir el consum d'energia.

El termini per presentar sol·licituds és del 15 de febrer de 2012 al 30 d’abril de 2012 o fins l’exhauriment del pressupost disponible.

Més informació a la convocatòria publicada al DOGC 6035 de 30 de desembre de 2011, resolució EMO/2981/2011, de 22 de desembre de 2011 i al web de l'ICAEN.

Compartiu-ho amb: