El Punt d’InfoEnergia i el pressupost del 2012, al ’19×19′ de febrer

27 de febrer de 2012

El Punt d'InfoEnergia del Ripollès (a la fotografia, tècnica del Punt entrant factures a l'ordinador) serà un dels continguts del 19×19 del mes de febrer. El programa informatiu del Consell Comarcal que emet Televisió del Ripollès començarà amb el bloc de notícies, continuarà amb una entrevista amb el president Miquel Rovira que repassarà temes d'actualitat com ara l'aprovació del pressupost del 2012 i tancarà amb un reportatge sobre el Punt d'InfoEnergia, que ha començat a treballar sota el paraigua de l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura.

El contingut del del programa, doncs, serà el següent:

– Bloc de notícies: actes commemoratius del 80 aniversari de l'Estatut de Núria, balanç de l'activitat del Refugi d'Animals del Ripollès del 2011, beneficiaris de la RMI al Ripollès segons el Consorci de Benestar Social i accions del Consorci Ripollès Desenvolupament en Turisme i Inserció.

– Entrevista d'actualitat amb el president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira: repàs de temes com el debat al voltant de la supressió de consells comarcals, el pressupost per al 2012, l'episodi de fred i neu a la comarca i l'actuació del Consell o el balanç de la reorganització sanitària de la comarca.

– Reportatge sobre el Punt d'Infoenergia del Ripollès a la seu de l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, al Consorci Ripollès Desenvolupament.

– Imatges finals del Dijous Gras a Ripoll, organitzat per l'Associació de Carnissers i Xarcuters del Ripollès i l'Associació d'Hostaleria del Ripollès el 16 de febrer passat.

 

Dies i hores d'emissió:

. Dilluns 27 de febrer a les 22.30h

. Dimarts 28 de febrer a les 13.30h

. Diumenge 4 de març a les 21.00h

 

Properament penjarem l'enllaç del programa a l'apartat del 19×19 del web.

Compartiu-ho amb: