5 jornades per donar a conèixer els recursos turístics del Ripollès

28 de febrer de 2012

Conèixer els recursos turístics del Ripollès per poder-los oferir a clients i visitants. Sota aquesta premissa, l’Àrea de Turisme del Consorci Ripollès Desenvolupament ha organitzat les Jornades de Turisme al Ripollès 2012. Cinc jornades matinals (dies 6, 14, 21, 27 de març i 17 d'abril 2012) que tindran lloc en diferents municipis de la comarca (Camprodon, Vall de Núria-Queralbs, Campdevànol, Ribes de Freser i Les Llosses) per tractar diverses temàtiques d’interès pels agents del sector turístic.

S’han organitzat unes jornades molt participatives en què empreses turístiques del Ripollès (establiments hotelers, cases de turisme rural o empreses d'activitats) compartiran experiències en categorització d'establiments, en implantació d'energies renovables o en les activitats que ofereixen. També es faran visites als nous equipaments de Terra de Comtes i Abats i al nou edifici del Consorci d’Espais d’Interès Natural del Ripollès (CEINR), així com altres activitats a diversos punts de la comarca. Veure el programa complet aquí.

Aquestes jornades són totalment gratuïtes gràcies al finançament del Pla de Dinamització Terra de Comtes i Abats (ponències, esmorzars, dinar a Montgrony) i a la col·laboració de les empreses turístiques, dels tècnics, dels ajuntaments implicats amb la cessió dels espais i de Vall de Núria (viatge amb cremallera gratuït).

Segons els organitzadors, una de les claus per l'èxit del turisme es basa en la cooperació de tots els agents del sector i per això esperen la màxima implicació i participació per crear un fòrum de debat, de coneixença, de complicitat, de col·laboració i d'intercanvi d'experiències entre tots els participants.

Els interessats es poden apuntar a totes les jornades en conjunt o per separat fins a dos dies abans de fer-se cadascuna a través dels correus rmolina@ripollesdesenvolupament.com o info@terradecomtes.cat o del telèfon 972 70 44 99 (Raquel Molina o Cristina Montero).

Compartiu-ho amb: