Obertes les preinscripcions al programa ‘L’estiu és teu’

Portada » Notícies » Noticies » Obertes les preinscripcions al programa ‘L’estiu és teu’

Obertes les preinscripcions al programa ‘L’estiu és teu’

Publicat el

A partir d'avui, 28 de febrer, i fins al 20 de març de 2012, comença el termini per preinscriure's al programa L'estiu és teu!. Es tracta d'una proposta de l'Agència Catalana de la Joventut (ACJ), del Departament de Benestar Social i Família, que s'adreça a nois i noies de 5 a 16 anys amb l'objectiu que es puguin divertir i aprendre d'una manera diferent durant les vacances d'estiu. Hi ha onze modalitats d'activitats diferents (estades d'idiomes, multiesportives, de música, de teatre, de circ, de cinema, etc.) dirigides per professors i tècnics especialitzats i monitors de lleure. Més informació

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page