Aquest any es faran 11 tallers de memòria destinats a gent gran del Ripollès

8 de març de 2012

Al llarg del 2012, es realitzaran 11 nous tallers d’entrenament i manteniment de la memòria per a la gent gran de la comarca. Se’n faran als municipis de Campdevànol, Gombrèn, Llanars, Molló, Planoles, Ribes de Freser, Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, Setcases i Vilallonga de Ter.

Els tallers de memòria són un instrument que, mitjançant la pràctica d’un conjunt d’activitats mentals científicament estudiades, permet a la persona participant agilitar els processos cerebrals que faciliten el record i la cognició. Estan adreçats a persones majors de 65 anysAquí es duen a terme gràcies a la col·laboració entre el Consorci de Benestar Social del Ripollès, l’Associació de familiars de malalts d’Alzheimer del Ripollès (FADES), els ajuntaments i diferents associacions de gent gran i dones de la comarca.

La iniciativa va néixer l’any 2008 i fins al moment actual s’han realitzat un total de 45 tallers als quals han assistit unes 500 persones aproximadament. Cada any es realitzen entre 10 i 12 tallers de forma  rotativa a diferents municipis de la comarca.

 

Més informació sobre els tallers al web del Consorci de Benestar Social del Ripollès

Compartiu-ho amb: