El Consell amb el Dia de la Dona Treballadora

8 de març de 2012

Avui, 8 de març, es commemora el Dia Internacional de la Dona Treballadora i el Consell Comarcal del Ripollès, com moltes administracions, institucions i entitats catalanes, se suma a la Declaració Institucional del Govern de la Generalitat (llegiu-la aquí). Tal com diu el text, "la igualtat de drets i fets entre dones i homes és una necessitat essencial en una societat democràtica moderna" i cal treballar perquè la dona continui avançant en el camí de la igualtat en diferents àmbits, com el laboral, el polític, el social o el privat, en què encara queden molts passos a recòrrer

Per commemorar aquest dia, diferents associacions de dones de la comarca, amb l'ajuda del Consorci de Benestar Social del Ripollès, han creat l'exposició Història i memòria col·lectiva del Ripollès a través de les dones. Una mostra que es va inaugurar ahir a la tarda al Museu Etnogràfic de Ripoll amb la presència de la Presidenta de l'Insitut Català de les Dones, Montserrat Gatell, i que es podrà visitar durant un mes (veure fotos de sota). Més informació: Una exposició col·lectiva entre municipis per commemorar el Dia Internacional de la Dona

 

Podeu veure més fotografies de la inauguració de l'exposició aquí

Compartiu-ho amb: