L’oferta turística del Ripollès atrau el turisme israelià

9 de març de 2012

Aquest dimarts passat, tècnics de l’Àrea de Turisme del Consorci Ripollès Desenvolupament han acompanyat un tour operador israelià, ILTRAVEL, ubicat a Barcelona, a conèixer alguns dels recursos turístics de la Vall de Ribes. En concret, se’ls ha portat a conèixer les instal·lacions de la Vall de Núria i de l'Hotel Caçadors i l'hotel Rural Spa Resguard dels Vents a Ribes de Freser.

Aprofitant la visita, se'ls ha donat informació del potencial turístic del Ripollès, des d'activitats de turisme actiu i turisme familiar a rutes i paquets de senderisme, rutes i productes de BTT, patrimoni romànic i cultural, Terra de Comtes i Abats, la gastronomia i el producte local, etc. Es tracta d’un tour operador que treballa amb diversos segments de mercat: parelles, grups, famílies o gent gran, interessats en diferents productes turístics que els puguin oferir per visitar el territori. Aquest operador turístic vol obrir una nova línea de negoci portant visitants israelians a  la zona del Pirineu més propera a Barcelona.

El mercat israelià s’està consolidant a l’alça com a consumidor de productes turístics del país. Per això a nivell de Patronat de Turisme de Girona es va assistir fa poques setmanes a la fira IMTM (Exposició Internacional de Turisme) de Tel Aviv per tal de donar a conèixer l’oferta de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Precisament, el contacte amb aquest operador es va fer en el marc d’aquesta exposició.

Des del Consorci Ripollès Desenvolupament apunten que és una bona oportunitat per atraure turistes d’aquest país, els quals estan mostrant cada vegada més predilecció per l’oferta d’activitats que ofereix la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Compartiu-ho amb: