Reconeixement a Empreses Socialment Responsables del Ripollès

Portada » Notícies » Noticies » Reconeixement a Empreses Socialment Responsables del Ripollès

Reconeixement a Empreses Socialment Responsables del Ripollès

Publicat el

Els Caçadors de Ribes de Freser, WEB 3.0 TV de Camprodon, Crea.Cat de Ribes de Freser, Formatgeria Roura Soler de Sant Pau de Segúries i El Molí de la Riera de Sant Pere de Torelló, són les cinc empreses de  la zona Ripollès, Ges i Bisaura que van recollir el certificat d'Empresa Sostenible de mans del conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí, aquest dimecres passat en un acte a Barcelona. 

Aquestes són algunes de les empreses que, sota la tutela de l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, han participat en el projecte de Gestió Sostenible Rural i que han portat a terme un programa individualitzat de millora en els àmbits econòmic, ambiental i social de les seves organitzacions.

L’acte, en què es van premiar 79 petites i mitjanes empreses beneficiàires d'ajuts Leader de Catalunya, Balears i Aragó, també va comptar amb la presència del president de l'ARCA i de l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, Miquel Rovira; el gerent, Albert Puigvert i tècniques de l’entitat.

Més informació:

Nota de premsa sobre l'acte de lliurament

4 empreses ripolleses al lliurament de certificats d'Empresa Sostenible a càrrec del conseller Pelegrí