Nou curs de monitors i monitores de lleure a Ripoll

13 de març de 2012

Coincidint amb Setmana Santa i amb la detecció de demanda, el Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès ha organitzat un nou curs de monitors i monitores de lleure, que començarà el 31 de març i finalitzarà el 29 d’abril, als annexos de la biblioteca Lambert Mata de Ripoll.

L’objectiu del curs, que en aquesta ocasió es realitzarà amb l’Escola Lliure el Sol, és adquirir els coneixements necessaris, tant teòrics com pràctics, per poder treballar en un centre de lleure com a monitor/a d’infants i/o joves. Per apuntar-s’hi cal ser major de 18 anys i pagar un import de 190 euros.

El curs es realitzarà en cap de setmanes i de dilluns a dijous de Setmana Santa: el 31 de març i els dies 1, 2, 3, 4, 5, 14, 15, 21*, 22*, 28* i 29* d’abril en horari de 10 a 14h i de 15 a 19.30h (*aquests dies l’horari serà de 10 a 14h i de 15.30 a 19.30h).

L’aprofitament d’aquest curs dóna accés als diplomes de la Generalitat de Catalunya de monitor/a de lleure infantil i juvenil. La data límit d’inscripció és el 28 de març o fins a fi de places i s’ha de realitzar al Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès (C/ Progrés, 22 de Ripoll. Tel. 972 70 32 11 i correu: joventut@ripolles.cat). Al web http://joventut.es.cat es pot descarregar tota la informació i la documentació necessàries.

Compartiu-ho amb: