El Tastatast i promoció turística i agroalimentària del Ripollès a la Fira de les 40 Hores

20 de març de 2012

Aquest proper cap de setmana Ripoll celebra la fira multisectorial de les 40 hores i el Consorci Ripollès Desenvolupament, com cada any, aprofitarà per donar a conèixer els productes del Ripollès a veïns i visitants. Productes i projectes agroalimentaris i turístics amb un estand propi a la plaça Gran i plats elaborats per establiments ripollesos a través del Tastatast, una iniciativa de la renovada Associació d'Hostaleria del Ripollès que dóna el relleu a l'antiga mostra gastronòmica.

A partir de les 7 de la tarda, la Sala Eudald Graells es convertirà amb punt de trobada dels amants de la gastronomia local que vulguin provar els tastets que hauran preparat diferents establiments de la comarca (El Gustus, El Crocus, La Taverneta, La Piazzeta, Snack Bar Ramon, l'Arcada, Les Delícies i l'Aula d'Hostaleria del Ripollès de Ripoll, La Cantina de Ribes de Freser, Can Dachs de Les Llosses i les caves Martí Cerdà) a preus econòmics a partir de 5 euros (que valdran per tres tiquets) i 10 euros (intercanviables per 7 tiquets).

Es preveu la degustació d'entre 600 i 700 tastets fins a la 1 de la matinada. A més, a partir de les 10 de la nit, la sala es convertirà en un espai Chill Out amb la música de DJ Hue i es farà degustació de gintònics i tast de Cocktails.

La fòrmula del Tastatast es vol fer extensiva a altres municipis de la comarca en diferents èpoques de l'any.

 

Més informació: programa fira de les 40 Hores

 

Compartiu-ho amb: