Diversos mitjans d’informació recorren Terra de Comtes i Abats al Ripollès

21 de març de 2012

Del 21 al 23 de març un grup de periodistes de Barcelona i Madrid estan visitant la comarca del Ripollès, convidats pel Consorci Ripollès Desenvolupament, a través del Pla de Dinamització del producte turístic Terra de Comtes i Abats.

El Diari El Mundo (Suplement La Luna de Metrópoli); El Periódico de Catalunya (Suplement Ideas); Diari Ara (Turisme); la Revista Muntanya i Condenast Traveller han vingut a conèixer el producte turístic “Terra de Comtes i Abats”, una ruta històrica i cultural dissenyada per a promocionar la comarca del Ripollès.

Durant aquest viatge de premsa, faran un viatge als orígens de Catalunya recorrent els llocs emblemàtics de “Terra de Comtes i Abats” i gaudint de la natura i d’un magnífic paisatge, passant per Sant Joan de les Abadesses, el conjunt monàstic de Santa Maria de Ripoll i el Museu Etnogràfic, el castell de Mataplana i el Santuari de Montgrony a Gombrèn, com també pels municipis de Beget, Camprodon i Ribes de Freser.

A més de la cultura, el Ripollès compta amb una gastronomia de renom, que podran conèixer de primera a la Fonda Xesc de Gombrèn, restaurant amb una estrella Michelin.

Compartiu-ho amb: