19×19 de març amb la biomassa i el turisme com a temes destacats

26 de març de 2012

Avui dilluns 26 de març, a les 22.30h Televisió del Ripollès emetrà el 19×19, programa informatiu del Consell Comarcal del Ripollès, corresponent al mes de març amb el bloc de notícies, una entrevista amb el president del Consell sobre biomassa i medi ambient i una entrevista sobre turisme amb el conseller comarcal de l'àrea, Josep Coma, com a principals continguts.

. Bloc de notícies: Junta de Protecció Civil Comarcal, Balanç Oficina del Consumidor 2011, Nou curs de monitors de lleure, Exposició col·lectiva de dones, Pràctiques Escola Pastors del Pallars, Nou dispositiu inserció i orientació laboral Vall de Camprodon, Lliurament certificats RSE empreses ripolleses i balanç usuaris Centre distribució aliments.

. Entrevista amb el president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira i Comas, sobre temes de biomassa i medi ambient, com la posada en funcionament de la caldera de biomassa a l’edifici Modest Sayós de Ripoll o la inauguració del nou edifici del Consorci d’Espais d’Interès Natural del Ripollès.

. Entrevista amb el conseller comarcal de Turisme, Josep Coma (a la foto), sobre temes del seu àmbit, com ara les línies a seguir en Turisme a la comarca o una valoració de les Jornades de Turisme del Ripollès 2012.

 

Horaris d’emissió i repeticions:

. Dilluns 26 de març: 22.30h

. Dimarts 27 de març: 13.30h

. Diumenge 1 d’abril: 21.00h

 

Properament, penjarem el programa a l'apartat del 19×19 del web.

 

Compartiu-ho amb: