Avís de la Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor als usuaris de gas i electricitat

3 d'abril de 2012

L’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor ha tingut coneixement de la presència a la comarca de comercials d’una empresa que ofereix l’aplicació d’un important descompte en les vostres factures si canvieu de companyia comercialitzadora de gas natural i d’electricitat.

En cas que rebeu alguna d’aquestes visites, sense haver-ho sol·licitat prèviament, aneu amb compte amb la documentació que lliureu i la que signeu, i valoreu si realment us interessa acceptar el canvi proposat . No us sentiu pressionats: no heu de signar en el mateix moment i podeu demanar temps per llegir-vos-ho detingudament.

En cas que decidiu canviar de companyia comercialitzadora i signeu al vostre domicili el contracte d’alta de subministrament, recordeu que, en exercici del vostre dret de desistiment, disposeu d’un termini de 7 dies, a comptar des de la signatura del contracte, per exercir-lo i desistir del contracte sense haver de donar cap explicació, tal com us han d’informar en el mateix full de contractació.

Per a qualsevol dubte o pregunta contacteu amb l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor del Consell Comarcal, carrer Progrés, 22 Tel. 972 70 32 11

Compartiu-ho amb: