El Conseller de Territori i Sostenibilitat és reunieix amb els alcaldes i alcaldesses del Ripollès a la seu del Consell Comarcal

5 d'abril de 2012

Lluís Recoder, conseller de Territori i Sostenibilitat, s’ha reunit aquest dimecres, amb els alcaldes del Ripollès a la seu del Consell Comarcal. En el transcurs de la mateixa s’ha infomat als alcaldes de l’estat d’alguns projectes llargament  reivindicats pel territori com la variant est de Ripoll i l’enllaç amb la C-17, el túnel de Toses, les millores de la línia ferroviària o el projecte de via verda entre Sant Joan de les Abadesses i Setcases.

El conseller ha manifestat les dificultats existents per tirar endavant aquesta projectes donada la conjuntura econòmica actual. Per aquest motiu no s’han concretat terminis per executa-los, tot i que el conseller ha mostrat el seu interès perquè aquests es realitzin el més aviat possible. En aquesta reunió també han près part Eudald Casadesúsdelegat del govern a Girona i el director dels Serveis Territorials de Territori i Sostenibilitat, Josep Cortadellas.

Prèviament el Conseller ha mantigut una breu reunió amb Miquel Rovira, president del Consell Comarcal del Ripollès i ha signat al llibre d’honor de la corporació.

Compartiu-ho amb: