El Centre Obert de Ripoll-El Catllar organitza activitats per a tots els infants i joves de Ripoll

13 d'abril de 2012

El Centre Obert (CO) Ripoll – El Catllar durant el curs 2011-2012 està atenent a 31 infants de 5 a 16 anys. Aquestes infants i joves, assisteixen entre un i dos cops per setmana al CO on realitzen activitats educatives, lúdiques i culturals.

Al mateix temps, al final de cada trimestre, en èpoques festives com ara el Nadal o la Setmana Santa i en esdeveniments locals assenyalats com la Fira de les 40 hores, des del CO s’organitzen activitats extraordinàries.

A finals del primer trimestre, els infants i joves del CO, van organitzar una mostra de pastissos que ells mateixos havien cuinat, a la qual van convidar les seves famílies. La participació va ser un èxit. Amb motiu de la Fira de les 40 hores, els infants i les educadores van muntar un espai de joc obert a tota la mainada. Durant la Setmana Santa, els joves de 12 a 16 anys van organitzar jocs de cucanya pels més petits dins del pati de l’Escola Salesiana.

Durant el tercer trimestre que ara s’inicia, s’ampliaran les activitats que es realitzen a l’aire lliure. L’objectiu de l’organització d’aquest tipus d’activitats és doble. Per una banda, socialitzar els infants i joves del CO i per altra banda, donar a conèixer aquest servei a tota la població.

Compartiu-ho amb: