Condecoren la presidenta de l’Agrupació de Persones Sordes del Ripollès en l’acte de celebració del Dia de les Esquadres

23 d'abril de 2012

Francisca Pulgarín, presidenta de l’Agrupació de Persones Sordes del Ripollès, va ser condecorada  el passat dia 20 d’abril a Barcelona, en el transcurs de la celebració del dia de les Esquadres, amb la medalla de bronze al mèrit policial amb disitintiu blau, per la seva tasca en un curs de llengua de signes catalana realitzat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Ripoll. D’aquesta manera  s’afavorit el coneixement de noves vies de comunicació en aquest cas amb el col·lectiu de persones sordes.

El Sr. Miquel Rovira, president del Consell Comarcal del Ripollès, va acompanyar la guardonada en aquest “emocionant acte” de reconeixement a les persones que treballen per la promoció i coneixement de la llengua de signes catalana.

A la fotografia podem veure el president del Consell Comarcal del Ripollès i el Conseller d’Interior amb la guardonada.

Compartiu-ho amb: