Bona acollida entre els joves de l’estand “Som.Nit” a la festa major de Ripoll

14 de maig de 2012

La nit del passat dissabte es va muntar entre la plaça de la Lira i la plaça Sant Eudald, de Ripoll, l’estand Som.nit, de Creu Roja. Aquest té com a objectiu informar els joves dels riscos del consum d’alcohol i drogues. Aquesta activitat, que té el suport del servei de joventut del Consell Comarcal, ha estat molt ben rebuda entre els joves ja que durant la nit va haver-hi molta demanda d’informació, lliurada en forma de triptics i fulletons.

 

La iniciativa pretèn promoure l’oci nocturn saludable i compta amb la col·laboració d’Aigua de Ribes, que un any més ha cedit les ampolles d’aigua que es van repartir entre els joves al llarg de la nit.

 

 

 

El Som.nit s’ha de repetir a les festes majors de Campdevànol, Camprodon, Ribes de Freser i Sant Joan de les Abadesses. Enguany, i com a novetat, també visitarà les festes de Pardines, Planoles i Queralbs. Per últim l’Enkomarca’t, la trobada del jovent de la comarca, que enguany es celebrarà a Vallfogona, també comptarà amb aquest punt d’informació.

Compartiu-ho amb: