Es presenten un butlletí i una taula rodona amb motiu dels més de deu anys de la plataforma ciutadana “El Ripollès Existeix!”

1 de juny de 2012

Aquesta iniciativa, que compta amb el suport del Consell Comarcal i de l’Ajuntament de Ripoll, s’emmarca dins els actes de celebració del 10è aniversari d’aquesta plataforma ciutadana que es van encetar el passat any 2011.

Els membres de la plataforma Pere Jordi Piella i Eudald Fajula han presentat, juntament amb Miquel Rovira, president del Consell Coamrcal del Ripollès, un butlletí informatiu que recull el més destacat dels 10 anys de recorregut i també una taula rodona que tindrà lloc el proper divendres, dia 8 de juny a les 8 del vespre, a la sala Abat Senjust de l’Ajuntament de Ripoll.

Pel que fa al Butlletí aquest conté, a banda d’una editorial, un recull de les principals activitats i reivindicacions que la plataforma ha dut a terme en aquests anys. També es poden trobar quatre articles d’opinió, signats per personatges de relleu, que tenen com a nexe d’unió les comunicacions i el progrés en tots els seus àmbits.

La taula rodona porta per títol Infraestructures, paisatge, medi ambient i Pirineus i estarà moderada per Jaume Font, Geògraf i Professor titular de Geografia (UB).

Participaran Ferran González, Biòleg i Naturalista. Membre fundador de GEDENA (Grup d’estudi i defensa de la natura), Joan Nogué, Director de l’Observatori del Paisatge i Catedràtic de Geografia Humana de la Universitat de Girona, Pere Solà, Urbanista, exdirector General d’Urbanisme de la Generalitat i Joan Vilalta, President de l’Associació Transpirinenca i Membre de la Comissió d'infraestructures de la Cambra de Comerç de Girona.

Per a més informació: blog de la Plataforma Ciutadana El Ripollès Existeix!

Compartiu-ho amb: