A punt una nova edició del “Gaudeix l’estiu”

15 de juny de 2012

Després de les bona experiència de l’estiu anterior, aquest proper mes de juliol i inicis d’agost les activitats emmarcades en el programa Gaudeix de l’estiu, s’estendran a diferents municipis del Ripollès. La iniciativa, consensuada per tots els tècnics de joventut de la comarca, respon a demandes expressades pels mateixos joves.

El Gaudeix de l’estiu d'enguany anirà del 2 de juliol  al 3 d’agost, s’adreça a joves d’entre 12 i 17 anys i inclou activitats com tallers, sortides, excursions i sopar de joves.

Les inscripcions es poden fer de l’11 al 22 de juny a l’Ajuntament de Ripoll, als centres cívics de Sant Joan de les Abadesses i Campdevànol, al Casal de Cultura de Ribes de Freser i a l’Oficina de Turisme de Camprodon.

Per a més informació o per obtenir la programació i el full d’inscripció del Gaudeix de l’estiu els interessats es poden adreçar al Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès (972703211 o a joventut@ripolles.cat) o consultar el web. D’altra banda, el dia 25 de juny, a l’Ajuntament de Ripoll, a les 8 de la tarda, es farà una reunió adreçada als pares i les mares per explicar les diferents activitats

 

Compartiu-ho amb: