Els centres oberts del Ripollès es preparen per celebrar el final de curs

Portada » Notícies » Noticies » Els centres oberts del Ripollès es preparen per celebrar el final de curs

Els centres oberts del Ripollès es preparen per celebrar el final de curs

Publicat el

Els centres oberts de Campdevànol, Camprodon, Ribes de Freser, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses preparen els actes de cloenda de final de curs. Durant el curs 2011-2012, s’han realitzat activitats molt variades que tenien com a objectiu principal el treball amb les famílies. Per aquest motiu, els infants de cada centre estan ultimant els preparatius per a un comiat molt especial adreçat a les seves famílies.

Els nens i nenes del Centre Obert El Palmaret de Campdevànol presentaran la tercera edició del Festival Acroesport. És una activitat ja arrelada al Centre, que genera il·lusió i motiva els infants durant tot l’any. L’èxit de l’activitat depèn de la constància, la participació en els assajos i de la creativitat dels nens i nenes a l’hora de muntar les coreografies, que combinen música i acrobàcies. El Festival es desenvolupa al Centre Cívic del municipi.

El Centre Obert Robertus de Camprodon protagonitzarà una desfilada de models amb vestits que els mateixos nens i nenes han confeccionat al llarg d’un trimestre. Els materials són a base de roba reciclada i els dissenys són fruit de la creativitat dels nens i nenes del Centre.

Al Centre Obert de Ribes de Freser, està tot a punt per representar l’obra de teatreHansel i Gretel. L’adaptació i direcció de la peça teatral ha anat a càrrec d’una nena d’onze anys del propi Centre. Qui sap si serà l’inici d’una prometedora carrera artística?

El Centre Obert Ripoll-El Catllar projectarà un reportatge videogràfic per tal que les famílies i la resta de la població coneguin de primera mà les experiències viscudes pels nens i nenes del Centre. Aquest reportatge explica el dia a dia del Centre Obert a través dels ulls dels nens i nenes, també expressa els seus somnis de futur, les seves sensacions i preferències en relació a la vila, etc. Us convidem a compartir amb nosaltres aquesta projecció que tindrà lloc el dia 22 de juny, a les 17h, al Cinema Comtal de Ripoll.

Al Centre Obert de Sant Joan de les Abadesses s’hi organitza una gimcana esportiva. Cal destacar que alguns nens i nenes d’aquest Centre havien participat, al mes d’abril, a la Duatló Infantil municipal i van aconseguir molt bones marques. En la línia del treball amb famílies, també destaca l’èxit de participació al Berenar Multifamiliar: cada família va elaborar un tastet típic casolà per a la resta de convidats.

Amb aquestes activitats, els infants dels centres oberts del Ripollès acomiadaran el curs 2011-12 juntament amb les seves famílies.

Per a més inforamció sobre els Centres Oberts, cliqueu aquí.

 

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page