Els centres oberts del Ripollès es preparen per celebrar el final de curs

18 de juny de 2012

Els centres oberts de Campdevànol, Camprodon, Ribes de Freser, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses preparen els actes de cloenda de final de curs. Durant el curs 2011-2012, s’han realitzat activitats molt variades que tenien com a objectiu principal el treball amb les famílies. Per aquest motiu, els infants de cada centre estan ultimant els preparatius per a un comiat molt especial adreçat a les seves famílies.

Els nens i nenes del Centre Obert El Palmaret de Campdevànol presentaran la tercera edició del Festival Acroesport. És una activitat ja arrelada al Centre, que genera il·lusió i motiva els infants durant tot l’any. L’èxit de l’activitat depèn de la constància, la participació en els assajos i de la creativitat dels nens i nenes a l’hora de muntar les coreografies, que combinen música i acrobàcies. El Festival es desenvolupa al Centre Cívic del municipi.

El Centre Obert Robertus de Camprodon protagonitzarà una desfilada de models amb vestits que els mateixos nens i nenes han confeccionat al llarg d’un trimestre. Els materials són a base de roba reciclada i els dissenys són fruit de la creativitat dels nens i nenes del Centre.

Al Centre Obert de Ribes de Freser, està tot a punt per representar l’obra de teatreHansel i Gretel. L’adaptació i direcció de la peça teatral ha anat a càrrec d’una nena d’onze anys del propi Centre. Qui sap si serà l’inici d’una prometedora carrera artística?

El Centre Obert Ripoll-El Catllar projectarà un reportatge videogràfic per tal que les famílies i la resta de la població coneguin de primera mà les experiències viscudes pels nens i nenes del Centre. Aquest reportatge explica el dia a dia del Centre Obert a través dels ulls dels nens i nenes, també expressa els seus somnis de futur, les seves sensacions i preferències en relació a la vila, etc. Us convidem a compartir amb nosaltres aquesta projecció que tindrà lloc el dia 22 de juny, a les 17h, al Cinema Comtal de Ripoll.

Al Centre Obert de Sant Joan de les Abadesses s’hi organitza una gimcana esportiva. Cal destacar que alguns nens i nenes d’aquest Centre havien participat, al mes d’abril, a la Duatló Infantil municipal i van aconseguir molt bones marques. En la línia del treball amb famílies, també destaca l’èxit de participació al Berenar Multifamiliar: cada família va elaborar un tastet típic casolà per a la resta de convidats.

Amb aquestes activitats, els infants dels centres oberts del Ripollès acomiadaran el curs 2011-12 juntament amb les seves famílies.

Per a més inforamció sobre els Centres Oberts, cliqueu aquí.

 

Compartiu-ho amb: