La Síndica de Greuges de Ripoll es reuneix amb el president, a la seu del Consell, per informar-se dels serveis que ofereix l’ens comarcal

17 de juliol de 2012

Irene Payet, Síndica de Greuges de Ripoll, ha mantingut aquest dilluns una reunió amb Miquel Rovira, President del Consell Comarcal, en la que ha pogut informar-se de primera de quines són les tasques i els serveis que el Consell Comarcal realitza pels ciutadans i ajuntaments del Ripollès.

Payet ha volgut conèixer en detall tots els serveis del Consell per així poder resoldre o informar de manera més efectiva als ciutadans que s’adrecen a ella a través de consultes ordinàries. De la mateixa manera la síndica també ha posat al corrent Rovira de les principals consultes que fan els ciutadans.

Tant Rovira com Payet veuen com a objectiu final el de millorar el servei que es presta al ciutadà, i per tal d’avançar en aquesta línea s’ha proposat una nova reunió de cara al setembre on se seguirà treballant en la manera d’establir aquesta dinàmica de col·laboració que repercuteixi en una millora dels serveis.

Compartiu-ho amb: