Conclusions positives de la segona edició del “Gaudeix l’estiu al Ripollès”

Portada » Notícies » Noticies » Conclusions positives de la segona edició del “Gaudeix l’estiu al Ripollès”

Conclusions positives de la segona edició del “Gaudeix l’estiu al Ripollès”

Publicat el

El passat mes d'agost es va posar punt i final a la segona edició de les activitats per a joves Gaudeix de l'estiu! al Ripollès 2012”. Unes activitats que han estat organitzades  i finançades conjuntament des del Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès, l'Ajuntament de Ripoll, l'Ajuntament de Campdevànol, l'Ajuntament de Ribes de Freser, l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i l'Ajuntament de Camprodon.

La iniciativa, que va començar a principis del mes de juliol i s'ha allargat fins a inicis d’agost, va sorgir arrel de la necessitat detectada per part dels tècnics de joventut d'oferir activitats de lleure durant l'estiu, per a joves entre 12 i 17 anys. I amb aquest objectiu es va crear un programa d'activitats que, entre d'altres, ha comptat amb una sortida a Banyoles per fer paint ball, a Lloret de Mar al parc aquàtic, a Sort per fer ràfting, a Palamós a fer caiac, diversos tallers (tatuatges de henna, tardes de videojocs, còctels sense alcohol a les piscines municipals, Karaoke), un sopar final i per acabar, un trekking i estada als llacs de Carançà. En total, una vintena d'activitats, que s'han realitzat al llarg del mes de juliol, i que han comptat amb la participació de més de 100 joves d'arreu de la comarca.

                                            

Des de la organització, se'n torna a fer una valoració molt positiva, ja que la iniciativa ha tornat a tenir una bona rebuda entre els i les joves de la comarca, que han participat activament a les activitats d'estiu. És per això, que es preveu donar continuïtat a aquest projecte de lleure, ja sigui amb properes edicions del “Gaudeix de l'estiu” o amb altres activitats que es puguin portar a terme al llarg de l'any a la comarca.