Conclusions positives de la segona edició del “Gaudeix l’estiu al Ripollès”

17 de setembre de 2012

El passat mes d'agost es va posar punt i final a la segona edició de les activitats per a joves Gaudeix de l'estiu! al Ripollès 2012”. Unes activitats que han estat organitzades  i finançades conjuntament des del Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès, l'Ajuntament de Ripoll, l'Ajuntament de Campdevànol, l'Ajuntament de Ribes de Freser, l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i l'Ajuntament de Camprodon.

La iniciativa, que va començar a principis del mes de juliol i s'ha allargat fins a inicis d’agost, va sorgir arrel de la necessitat detectada per part dels tècnics de joventut d'oferir activitats de lleure durant l'estiu, per a joves entre 12 i 17 anys. I amb aquest objectiu es va crear un programa d'activitats que, entre d'altres, ha comptat amb una sortida a Banyoles per fer paint ball, a Lloret de Mar al parc aquàtic, a Sort per fer ràfting, a Palamós a fer caiac, diversos tallers (tatuatges de henna, tardes de videojocs, còctels sense alcohol a les piscines municipals, Karaoke), un sopar final i per acabar, un trekking i estada als llacs de Carançà. En total, una vintena d'activitats, que s'han realitzat al llarg del mes de juliol, i que han comptat amb la participació de més de 100 joves d'arreu de la comarca.

                                            

Des de la organització, se'n torna a fer una valoració molt positiva, ja que la iniciativa ha tornat a tenir una bona rebuda entre els i les joves de la comarca, que han participat activament a les activitats d'estiu. És per això, que es preveu donar continuïtat a aquest projecte de lleure, ja sigui amb properes edicions del “Gaudeix de l'estiu” o amb altres activitats que es puguin portar a terme al llarg de l'any a la comarca.

Compartiu-ho amb: